Oude activiteiten

Kinderkerk met Pasen

Speciale Online Kinderkerk voor Pasen! Met het paasverhaal voor jullie verteld.

Paasbrunch – gaat niet door

Met Pasen zetten we de deuren van de Noorderkerk wijd open voor een lekkere brunch. Op 2e Paasdag is tijdens het eten alle tijd voor kennismaken, interessante gesprekken en gezellig tafelen.

Inspired Life!

In een nieuwe serie verdiepingsdiensten staan de predikanten Johan Visser en Paul Visser stil bij wat een ‘heilig leven’ is. Hoe werkt God in jouw dagelijks leven? Hoe is God aanwezig in mijn bezigheden? En wat vraagt het van mij om in alle gewone dingen met God te leven? Op tien zondagavonden in de periode […]

BijbelWijs

Wil je meer te weten komen over wat geloven is, hoe je ertoe komt, waar het over gaat en wat het met je doet, dan is deze kring echt iets voor jou: op een ontspannen en open manier gaan we samen op ontdekkingstocht. Je wordt er zeker wijzer van!

Burendiner

De Noorderkerk, in het hart van de Jordaan, wil een plek zijn waar buren, kerkgangers en andere Amsterdammers elkaar kunnen ontmoeten. Ieder najaar zetten we de deuren van de Noorderkerk wijd open voor een heerlijke maaltijd. 2020 slaan we even over, mogelijk dat we in 2021 weer een Noordertafel kunnen vullen.