Noorderkerk huren

• Professionele audio installatie van Bose en AKG
Neem een kijkje

360 Tour

Het klassieke, stijlvolle uiterlijk van de Noorderkerk leent zich zeer goed voor diverse evenementen. Denk aan exclusief lunchen of dineren, het houden van presentaties en recepties. De kerk is ook uitermate geschikt voor kerkelijke huwelijken, begrafenissen, congressen, symposia, concerten,  borrels, vergaderingen of modeshows en productpresentaties.

• Kerkzaal 1 - 500 personen
  • Driehoekskamer 1 - 20 personen
  • Zondagsschool ruimte
  • Keuken

Case: Glennis Grace

Veel gestelde vragen

Kunnen wij met boten aanleggen?

Boten kunnen aanleggen in de gracht op minder dan 5 minuten loopafstand
Tegenover de Brouwergracht 68 nabij de Herenmarkt is een aanlegsteiger voor rondvaartboten

Kunnen wij makkelijk parkeren?

De Noorderkerk ligt aan de Noordermarkt, op de hoek Prinsengracht/Westerstraat. Parkeren kan o.a. in de Westerstraat of rondom de Noordermarkt. In de omgeving van de kerk geldt betaald parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn de Europarking aan de Marnixstraat of de garage bij het Centraal Station. Zie www.bereikbaaramsterdam.nl.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wil je meer informatie, weten of de kerk beschikbaar is of heb je specifieke wensen. We laten je graag weten dat het mogelijk is. Vul hiernaast het formulier in voor meer informatie!