Noorderkerk huren

• Professionele audio installatie van Bose en AKG
Neem een kijkje

360 Tour

Het klassieke, stijlvolle uiterlijk van de Noorderkerk leent zich zeer goed voor diverse evenementen. Denk aan exclusief lunchen of dineren, het houden van presentaties en recepties. De kerk is ook uitermate geschikt voor kerkelijke huwelijken, begrafenissen, congressen, symposia, concerten,  borrels, vergaderingen of modeshows en productpresentaties.

• Kerkzaal 1 - 500 personen
  • Driehoekskamer 1 - 20 personen
  • Zondagsschool ruimte
  • Keuken

Extra info

Boten kunnen aanleggen in de gracht op minder dan 5 minuten loopafstand. Tegenover de Brouwergracht 68 nabij de Herenmarkt is een aanlegsteiger voor rondvaartboten.

Betaald parkeren kan o.a. in de Westerstraat of rondom de Noordermarkt. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn de Europarking aan de Marnixstraat of de garage bij het Centraal Station. Zie www.bereikbaaramsterdam.nl.

Technische details

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wil u meer informatie, weten of de kerk voor u beschikbaar is of heeft u specifieke wensen. We laten u graag weten wat mogelijk is. Mail dan naar verhuur@noorderkerk.org.