Burendiner

De Noorderkerk, in het hart van de Jordaan, wil een plek zijn waar buren, kerkgangers en andere Amsterdammers elkaar kunnen ontmoeten. Ieder najaar zetten we de deuren van de Noorderkerk wijd open voor een heerlijke maaltijd.

Burendiner

Het begint een echte traditie te worden. Ieder najaar zetten we de deuren van de Noorderkerk wijd open voor een heerlijke maaltijd. De Noorderkerk, in het hart van de Jordaan, wil een plek zijn waar buren, kerkgangers en andere Amsterdammers elkaar kunnen ontmoeten.

Tijdens het eten is er alle tijd voor kennismaken, interessante gesprekken en gezellig tafelen.

Dit jaar is het burendiner op vrijdagavond 26 november vanaf 19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur). We verwelkomen u dan voor een heerlijk Indonesisch buffet; dit is mogelijk door samenwerking met Stichting THDV. De kosten van dit diner bedragen EU 10,-; hierbij zijn twee drankjes inbegrepen.

We zien ernaar uit om u te ontmoeten! Om alles “coronaproof” te laten verlopen kunnen we deze keer 50 gasten ontvangen; bij de ingang dient u een geldige QR-code te tonen.

AFGELAST – naar aanleiding van de coronamaatregelen hebben we besloten het Burendiner 2021 af te gelasten.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Els en Leo Kaptein (06-23014046 en 06-53293826). U kunt ook mailen naar: burendiner@solconmail.nl