Burendiner

De Noorderkerk, in het hart van de Jordaan, wil een plek zijn waar buren, kerkgangers en andere Amsterdammers elkaar kunnen ontmoeten. Ieder najaar zetten we de deuren van de Noorderkerk wijd open voor een heerlijke maaltijd.

Burendiner

Het begint een echte traditie te worden. Ieder najaar zetten we de deuren van de Noorderkerk wijd open voor een heerlijke maaltijd. De Noorderkerk, in het hart van de Jordaan, wil een plek zijn waar buren, kerkgangers en andere Amsterdammers elkaar kunnen ontmoeten.

Tijdens het eten is er alle tijd voor kennismaken, interessante gesprekken en gezellig tafelen. We onderzoeken of en hoe we in corona-tijden de Noordertafel kunnen dekken.

We hopen medio november een corona proof editie van het burendiner te kunnen organiseren. Voor meer informatie kunt u terecht bij Els en Leo Kaptein (06-23014046 en 06-53293826)

Mede mogelijk gemaakt door: