Burendiner

De Noorderkerk, in het hart van de Jordaan, wil een plek zijn waar buren, kerkgangers en andere Amsterdammers elkaar kunnen ontmoeten. Ieder najaar zetten we de deuren van de Noorderkerk wijd open voor een heerlijke maaltijd. 2020 slaan we even over, mogelijk dat we in 2021 weer een Noordertafel kunnen vullen.

Burendiner

Het begint een echte traditie te worden. Ieder najaar zetten we de deuren van de Noorderkerk wijd open voor een heerlijke maaltijd. De Noorderkerk, in het hart van de Jordaan, wil een plek zijn waar buren, kerkgangers en andere Amsterdammers elkaar kunnen ontmoeten.

Tijdens het eten is er alle tijd voor kennismaken, interessante gesprekken en gezellig tafelen. We onderzoeken of en hoe we in corona-tijden de Noordertafel kunnen dekken. Vooralsnog wordt het doorgeschoven naar een later tijdstip in 2021.

Mede mogelijk gemaakt door: