Burendiner

Burendiner 20 mei 2022

Nadat het Burendiner in november door corona niet door kon gaan zetten we op vrijdag 20 mei de deuren van de Noorderkerk wijd open voor een heerlijke maaltijd. De Noorderkerk, in het hart van de Jordaan, wil een plek zijn waar buren, kerkgangers en andere Amsterdammers elkaar kunnen ontmoeten. Tijdens het eten is er alle tijd voor kennismaken, boeiende gesprekken en gezellig tafelen.

U bent welkom vanaf 18.30 uur (inloop); de maaltijd begint om 19.00 uur. Deze keer is er een heerlijk Indonesisch buffet; dit is mogelijk door samenwerking met Stichting THDV.

De kosten van dit diner bedragen EU 10,-; hierbij zijn twee drankjes inbegrepen.

We zien ernaar uit om u te ontmoeten!

Het maximum aantal deelnemers is bereikt. U kunt zich niet meer aanmelden.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Els en Leo Kaptein (06-23014046 en 06-53293826). U kunt ook mailen naar: burendiner@solconmail.nl