Burendiner

Het begint een echte traditie te worden. Ieder najaar zetten we de deuren van de Noorderkerk wijd open voor een heerlijke maaltijd. Op vrijdag 22 november aanstaande is het weer zover. De Noorderkerk, in het hart van de Jordaan, wil een plek zijn waar buren, kerkgangers en andere Amsterdammers elkaar kunnen ontmoeten.

Tijdens het eten is er alle tijd voor kennismaken, interessante gesprekken en gezellig tafelen. Als u van dit burendiner wilt genieten, laat ons dat dan vooraf weten door u aan te melden, graag voor 16 november.

De aanmelding is inmiddels gesloten

Kosten € 7,50 per persoon, inclusief twee drankjes. (€ 8,50 bij de kassa). Hartelijk welkom in de feestelijk aangeklede Noorder!

22 November 18.30 - 21.00 uur