Kerstreis

Genieten van een gezellig gezinsmoment vlak voor kerst? Net als vorig jaar met ruim 175 kleine- en 100 grote mensen een kinderkerstreis maken door de Amsterdamse Jordaan?

Ga 18 december mee, stap in het verhaal, samen met je (klein)kinderen, nichtjes of neefjes, en ontmoet Jozef en Maria, Koning Herodes, Romeinse soldaten, engelen en herders! En waar is nou het koningskind?

De reis begint in de Noorderkerk waar de kinderen ook dit jaar een mooie kerstlampion maken. Met de lampion gaan we samen op ontdekkingstocht door de Jordaan….. ‘Op zoek naar het Koningskind!’. Na de speurtocht staat er een heerlijk kids-diner voor jullie klaar. En bij het afscheid wacht de kinderen een heuse goodiebag!

Meld je meteen aan via het formulier hieronder. Graag uiterlijk maandag 16 december ivm de inkopen voor het kids-diner.

Start- en eindpunt: Noorderkerk, Noordermarkt 44, Amsterdam

18 December