Kerstreis door de Jordaan

Genieten van een gezellig gezinsmoment vlak voor kerst? Elk jaar wordt er een kinderkerstreis gemaakt. Dit jaar met QR-codes in de Noorderkerk.

Ontdek de route door de kerk en geniet van prachtige filmpjes over Maria, Jozef en natuurlijk baby Jezus. Neem gerust je (klein)kinderen, vriendjes en vriendinnetjes mee.

Bij aanmelding ontvangt uw kind een doe-het-zelf instructie voor het maken van een lampion in de vorm van een engel (niet moeilijk!). De kerstreis zelf begint 15 december in de Noorderkerk, waar de kinderen bij het startpunt een led-lampje ontvangen die hun thuisgemaakte engel-lampion laat branden. De QR-codetocht kan nu beginnen en eindigt met kerstgezelligheid; een to go hapje en drankje voor jong en oud met voor de kinderen een heuse goodiebag!

Belangrijk:

• Datum woensdag 15 december 2021
  • Startmoment vanaf 14.00 en tot 16.15uur, Noordermarkt 44
  • Kerstborrel to go tot 16.45h
  • QR-codetocht, dus telefoon mee!!
  • Hang je kerstwens in onze boom zodat we deze kunnen verwerken in het kindermoment tijdens de kerstnachtdienst.
  • De kerstreis valt onder kerkelijke activiteiten. Het hebben van een Corona-toegangsbewijs is derhalve niet van toepassing. Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen zal de activiteit eerder op de dag plaats vinden met een to go hapje en drankje. Als laatste willen we alle deelnemers wijzen op hun eigen verantwoordelijkheid omtrent deelname.

Schrijf je gratis in!

Naam(Vereist)