Kerstreis door de Jordaan

De kerstreis door de Jordaan is helaas vol! Maar op 24 december is er van 13-17u een kerstmiddag in de Noorderkerk met live muziek en voor kinderen een digitale kerstreis aan de hand van QR codes die eindigt bij de kerststal. Van harte welkom!


Ter info, voor wie zich al heeft aangemeld: het is woensdag 21 december 2022 van 16:30 uur tot 19:30 uur. De reis begint in de Noorderkerk, waar de kinderen ook dit jaar een mooie kerstlampion kunnen maken. De volwassenen kunnen mee knutselen en er is koffie en thee terwijl op de achtergrond kerstliederen worden gespeeld op de piano.

De kerstreis gaat van start in kleine groepen. De lampion leidt de ontdekkingstocht door de Jordaan naar het Koningskind. De tocht komt langs verschillende scènes uit het kerstverhaal. Zo ontmoet je bijvoorbeeld koning Herodes, herders, Romeinse soldaten en natuurlijk het baby’tje Jezus. Onderweg wordt warme chocolademelk geschonken. De totale lengte van de tocht is 1,3 kilometer.

Na de kerstreis wacht er nog meer kerstgezelligheid bij de Noorderkerk: een gezamenlijk hapje en drankje voor jong en oud. Na afloop krijgen de kinderen een cadeautje mee.

Helaas zijn we vol en kan je je niet meer aanmelden. 

Datum:            21 december 2022
Tijd:                 16.30 – 19.30 uur
Locatie:           Noorderkerk, Noordermarkt 44 te Amsterdam

Als je een vrijwillige bijdrage zou willen storten, kan dat via de donatieknop, of scan de QR-code. 

 

Beelden van vorige edities