Podcasts

Luister nog eens enkele prekenseries na. Selecteer hieronder de reeks die u wilt beluisteren . U kunt via de site luisteren, de files downloaden voor uw smartphone of een abonnement nemen op onze Noorderkerk-feed op iTunes en Spotify of ons kanaal op Soundcloud

Stromen van leven

In deze serie verdiepingsdiensten staan we stil bij deze verschillende stromen van leven en zoeken we naar de bijbelse bronnen en inspiratie. Daarbij geven we ook tips en handvatten om je er verder in te verdiepen.
Read More

Jona preken

Het bijbelverhaal van Jona die door de grote vis wordt opgeslokt en uitgespuugd is heel bekend, maar blijft inspireren tot een serie preken.
Read More

Inspired Life – Goddelijk alledaags leven

Serie verdiepingsdiensten over het Goddelijke Alledaagse Leven. Via deze pagina ook terug te luisteren.
Read More

Job prekenserie

In 12 preken gaan ds. Paul Visser en ds. Johan Visser aan de hand van het Bijbelboek Job in op het lijden, klein en groot, waar ieder mee mens te maken krijgt .
Read More

Prekenserie Lukas

In de periode Kerst 2018 - Pinksteren 2019 hebben ds. Paul Visser en ds. Johan Visser een serie preken gehouden uit het Lukas evangelie. Luister hier de preken na.
Read More

Prekenserie Prediker

Eind 2016 heeft ds. Paul Visser vijf preken gehouden in een serie over dit bijzondere bijbelboek. Via deze post kunt u de preken naluisteren. U kunt ze ook downloaden om later te beluisteren.
Read More