Be Real

Verdiepingsdiensten Noorderkerk
Begin dit jaar hield theoloog des vaderlands, Kees van Ekris, een missionaire trendrede. Hij noemde vijf trends die hij in onze samenleving waarneemt. Ze typeren onze tijd en geven aan waar we vatbaar voor zijn. Ze tekenen de achtergrond waartegen we getuigen van de hoop die we in Christus hebben.
In deze serie verdiepingsdiensten verkennen we deze vijf trends, we maken ze concreet aan de hand van onze ervaringen in de stad en we trekken vanuit de Bijbel lessen met betrekking tot onze missionaire roeping midden in Amsterdam.
De vijf thema’s die we steeds om 18.30 uur in de Noorder bespreken, zijn:

  • Lichaam (21 april), ds. D. Wolters
  • Onderdak (5 mei), ds. D. Wolters
  • Geestkracht (26 mei), ds. J. Visser
  • Radicaliteit (16 juni), ds. J. Visser
  • Creativiteit (7 juli), ds. D. Wolters

Daarnaast nodigen we jullie van harte uit voor een ochtend met Kees van Ekris, op zaterdag 29 juni. Dan gaan we dieper met hem en met elkaar over deze thema’s in gesprek. Verdere info volgt nog. Maar reserveer die ochtend alvast!

Na afloop komen de overdenkingen weer als podcast beschikbaar op onze podcaststream via Spotify, iTunes en Soundcloud, alsook op deze webpage. 

Lichaam (21 april), ds. D. Wolters

Related Posts

Leave a Reply