Geloven als je je rot voelt.

Het gaat niet altijd lekker in je leven en je voelt je niet altijd oké. Wat kun je dan van God geloven? Hoe werkt geloven als je je ellendig voelt? De Bijbel zit boordevol met ervaringen en gevoelens van vermoeide en gebroken mensen, die God zoeken en met Hem en het leven worstelen. In deze serie gaan we op zoek naar God in de lastige en pijnlijke ervaringen van het leven, als verdieping van je geloof en bemoediging in de struggles.

Na uitzending zijn de preken hieronder na te luisteren als podcast. ook beschikbaar op de Noorderkerkstream op uw favoriete podcast platform.

22 oktober, Eenzaam, ds. Johan Visser

29 oktober, Opgebrand, ds. Dick Wolters

19 november, Verdrietig, ds. Dick Wolters

3 december, Hopeloos, ds. Johan Visser

10 december, Moe, Peter Hansum

 

Related Posts

Leave a Reply