9 november: Augustinus lezing

Hans Alderliesten over levenskunst en leiderschap bij Augustinus
Een lezing over een van de grootste denkers van de Europese beschaving en wat zijn inzichten ons vandaag te zeggen hebben als we zoeken naar goed leven en samenleven. In deze lezing zoekt Augustinus-kenner Hans Alderliesten naar levenswijsheid in de opvattingen van Augustinus, die ons vandaag kan inspireren tot goed leiderschap en levenskunst. 

Hans Alderliesten is onderzoeker op het gebied van maatschappelijke vraagstukken. Hij schreef verschillende boeken over de actualiteit van Augustinus en doet onderzoek naar moreel leiderschap bij de kerkvader. 
 
De lezing maakt deel uit van de cursus ‘Een kennismaking met Augustinus van Hippo’. Zie link voor meer info.

> Noorderkerk, Noordermarkt 47 Amsterdam
> Donderdag 9 november, 20.00 – 22.00 uur
> Kosten: € 10 (of inbegrepen bij de prijs van de gehele cursus)
inschrijving bij Arief Felix: arieffelix@hotmail.com / 06 24360177

Related Posts

Leave a Reply