Stromen van leven

In de maanden september tot en met december geven we in een serie verdiepingsdiensten aandacht aan verschillende vormen van spiritualiteit die we kennen uit de grote christelijke traditie. In de protestantse traditie krijgt geestelijk leven vaak de vorm van bijbelstudie en persoonlijk gebed. Dat zijn heel waardevolle vormen, maar je kunt ook het gevoel hebben dat het niet past of te beperkt is. Bovendien is er ook meer. Uit de bron van het geloof in Christus komen er verschillende stromen van geestelijk leven voort.

In deze serie verdiepingsdiensten staan we stil bij deze verschillende stromen van leven en zoeken we naar de bijbelse bronnen en inspiratie. Daarbij geven we ook tips en handvatten om je er verder in te verdiepen. De afzonderlijke preken zijn hieronder te beluisteren. U kunt ze hier ook downloaden. Of luister ze via onze stream op Spotify en iTunes.

6 september: Verlangen naar levend water, ds. Johan Visser

27 september: In de stilte, ds. Jan Scheele-Goedhart

4 oktober: Zuiver leven, ds. Jan Scheele-Goedhart

25 oktober: Vol van de Heilige Geest, ds. Johan Visser

8 november: Let justice roll!, ds. Jan Scheele-Goedhart

29 november: Levende woorden, ds. Johan Visser

6 december Een goddelijk beroep, ds. Jan Scheele-Goedhart

13 december: En nu verder, ds. Johan Visser

Related Posts

Leave a Reply