Category

Ontmoeting

Alpha

In september 2022 starten we met de 2e Alpha-cursus in de Noorderkerk!

Lunchdiensten in de Noorder

Elke 3e zondag van de maand gaan we op zondagmiddag een viering organiseren, met daarin ontmoeting, gebed, verdieping uit de bijbel, vieren en gesprek.

Single Event 2 juni

Voor alle singles in de Noorderkerk is er op donderdag 2 juni een event om onder het genot van een goede maaltijd elkaar te ontmoeten en te spreken over de plek van singles in de kerk.

Retraite

Stilte, gebed en verdieping, 15 - 17 juni 2022

Burendiner

20 mei 2022. De Noorderkerk, in het hart van de Jordaan, wil een plek zijn waar buren, kerkgangers en andere Amsterdammers elkaar kunnen ontmoeten. Regelmatig zetten we de deuren van de Noorderkerk wijd open voor een heerlijke maaltijd.

High Tea

De High-Tea is inmiddels een bekend begrip geworden in de Jordaan. Ieder seizoen zetten we de deuren wijd open voor onze buren uit de Jordaan en omstreken. Tijdens een buffet met allerlei heerlijke zoete en hartige lekkernijen is het royaal genieten en volop tijd om elkaar op een gezellige en ontspannen manier te ontmoeten.

Gelovige Burgers

Een negendelige serie verdiepingsdiensten over de verhouding tussen God en de publieke wereld.

Kerkbalans 2022

Geef vandaag, voor de kerk van morgen!