Category

Jongeren

Single Event 2 juni

Voor alle singles in de Noorderkerk is er op donderdag 2 juni een event om onder het genot van een goede maaltijd elkaar te ontmoeten en te spreken over de plek van singles in de kerk.

Kerstreis door de Jordaan

Ga mee en kijk de prachtige digitale filmpjes die we voor jullie gemaakt hebben. Ontdek de route door de Jordaan en geniet van het mooie, klassieke kerstverhaal.

Netwerk 20’ers en 30’ers

Ben je tussen de 20 en 40 jaar en wil je in Amsterdam leeftijdsgenoten ontmoeten? Dan is dit misschien iets voor jou!

Catechisatie

Op catechisatie leer je samen over God, de Bijbel en wat geloven betekent voor het leven. We duiken in de Bijbel en in de werkgroepjes is er alle ruimte om je vragen te stellen en de diepte in te gaan. We organiseren de catechisaties in samenwerking met de Jeruzalemkerk.

Kinderkerk

Kinderen horen er dan ook helemaal bij in de Noorderkerk. Elke zondag (behalve in de zomervakantie) is er tijdens de morgendienst kinderkerk. Na een kindermoment in de kerkdienst gaan ze in vier leeftijdsgroepen uiteen om rond een bijbelverhaal te leren, te werken, te zingen en te bidden.

Jongeren

De Noorderkerk is een kerk voor jong en oud. Tieners en jongeren doen mee in de kerk en ontmoeten elkaar tijdens verschillende activiteiten, zoals de tienerclub en de koffiebar.