Vincent meets Rembrandt

‘Vincent meets Rembrandt, the Untold Story’ is een Immersive Experience voor jong en oud. Bezoekers kunnen de belangrijkste werken van de schilders bekijken dankzij 360-graden projectie op de muren van de Noorderkerk. Met behulp van 38 projectoren stapt de kijker de wereld van Vincent van Gogh binnen. De schilderijen komen tot leven met muziek en bewegend beeld.

Meer informatie en het boeken van kaarten, ga naar vincentmeetsrembrandt.com

Related Posts

4 Responses
 1. Lony

  Jasper
  Heel mooi
  Maar mijn dochter had haast en ik mag een keer de rest zien
  Dan neem ik mijn vriend mee
  Hoe kan ik dat met je regelen?
  Gewoon aan de deur komen?
  Groet Lony

 2. […] A. For this assignment I have brainstormed possible topics for my final paper. Last week I was scrolling through Instagram and I saw a girl I know going to the Noorderkerk to watch the Vincent van Gogh and Rembrandt paintings come to live. It is an Immersive Experience called ‘Vincent meets Rembrandt, the untold Story’. You can watch the paintings on the wall thanks to the 360 degrees projectors. This is the link to the website: https://www.noorderkerk.nl/2021/07/26/vincent-meets-rembrandt/. […]

Leave a Reply