Uitnodiging intrede-viering van ds. Johan Visser 10 september 2017

De Algemene Kerkenraad van de Protestantse Kerk Amsterdam en de Wijkkerkenraad van de Noorderkerkgemeente nodigen u uit tot het bijwonen van de bevestiging en intrede als gemeentepredikant van de Noorderkerk van

ds. Johan Visser

In de kerkdienst, die plaatsvindt op D.V. zondag 10 september 2017 om 10.00 uur in de Noorderkerk aan de Noordermarkt 48 te Amsterdam, zal hij, na bevestigd te zijn door zijn schoonvader ds. J. Westland, intrede doen.

De bevestiging van de nieuwe gemeente-predikant betekent de formele start van dr. Paul Visser als pionierpredikant voor de Noorderkerk. Hij zal daartoe in deze dienst worden ingezegend.
We hopen u in deze vreugdevolle dienst te mogen begroeten.

Namens de Algemene Kerkenraad van de Protestantse Kerk Amsterdam
Rijk van Ark, voorzitter
Julia van Rijn, scriba

Namens de Wijkkerkenraad van de Noorderkerkgemeente
Maarten van Duijn, voorzitter
Michiel Dumont, scriba

Download de uitnodiging

 

We are using cookies to give you the best experience. You can find out more about which cookies we are using or switch them off in privacy settings.
AcceptPrivacy Settings

GDPR

  • Google Analytics
  • HotJar

Google Analytics

HotJar

Om inzicht te krijgen in waar gekeken en geklikt wordt op onze website wordt gebruik gemaakt van Hotjar cookies. Met behulp van de gegevens die door deze cookies worden verzameld kunnen we analyseren wat er op de website gedaan wordt om de website te kunnen verbeteren. Deze cookie wordt geplaatst bij het bezoek aan een pagina waarop de Hotjar code staat. De cookie bevat een unieke identifier (UUID), die het mogelijk maakt om dezelfde bezoeker op meerdere pagina’s en sessies te volgen. Deze sessie cookie wordt geplaatst om Hotjar te laten weten of een bezoeker opgenomen is in de steekproef.