Uitnodiging intrede-viering van ds. Johan Visser 10 september 2017

ds. Johan Visser

In de kerkdienst, die plaatsvindt op D.V. zondag 10 september 2017 om 10.00 uur in de Noorderkerk aan de Noordermarkt 48 te Amsterdam, zal hij, na bevestigd te zijn door zijn schoonvader ds. J. Westland, intrede doen.

De bevestiging van de nieuwe gemeente-predikant betekent de formele start van dr. Paul Visser als pionierpredikant voor de Noorderkerk. Hij zal daartoe in deze dienst worden ingezegend.
We hopen u in deze vreugdevolle dienst te mogen begroeten.

Namens de Algemene Kerkenraad van de Protestantse Kerk Amsterdam
Rijk van Ark, voorzitter