Vacature koster-beheerder

Vacature koster-beheerder ingevuld

De Noorderkerk in Amsterdam is een christelijke gemeenschap in de Jordaan. We maken deel uit van de Protestantse Kerk Amsterdam. Iedere zondag komen er een paar honderd mensen bij elkaar, ouderen en jongeren. Als ‘huis voor de ziel’ willen we een plek zijn waar mensen terecht kunnen met vragen en waar een ieder welkom is. We geloven dat God via de Bijbel tot ieder wil spreken. We verlangen er naar een gemeenschap te zijn in wie Jezus Christus zichtbaar wordt: oog en oor voor elkaar en voor de mensen om ons heen.

In de vacature voor de nieuwe koster is inmiddels voorzien.