Visser & Visser – twee dominees in de Jordaan

Visser & Visser – twee dominees in de Jordaan
Amsterdamse Noorderkerk krijgt tweede predikant

Het zal best nog verwarring gaan opleveren in de Jordaan: “Welke dominee Visser bedoelt u?” Vanaf september 2017 zijn er namelijk twee, en ze zijn niet eens familie. Samen vormen Visser & Visser een team met ieder een eigen aandachtsgebied.

In de Noorderkerk heeft dominee Paul Visser de laatste jaren met veel succes veel nieuwe contacten buiten de kerk gelegd. Als ‘missionair pionier’ gaat hij dat verder uitwerken voor de bewoners in en buiten de Jordaan. Met persoonlijke ontmoetingen, Bijbelklassen en activiteiten voor jongeren op zoek naar inspiratie en zingeving.

Hij krijgt een collega, Johan Visser, die zich vooral gaat richten op de gemeenteleden binnen de Noorderkerk. Met onder andere geestelijke begeleiding, Bijbelstudies en diaconale activiteiten.

Uniek dat er in deze tijd een dominee bij komt in een grote-stadskerk.

Een Visser als buitenboord-dominee en een als binnenboord-predikant.

Johan Visser (44) is sinds 2007 predikant van de Christusgemeente in Antwerpen-Oost, die deel uitmaakt van de Verenigde Protestantse Kerk in België. Eerder werkte hij bij de koepel van christelijke studentenverenigingen (IFES).

Zowel Paul (58) als Johan zullen voorgaan in de erediensten van de Noorderkerk.

We are using cookies to give you the best experience. You can find out more about which cookies we are using or switch them off in privacy settings.
AcceptPrivacy Settings

GDPR

  • Google Analytics
  • HotJar

Google Analytics

HotJar

Om inzicht te krijgen in waar gekeken en geklikt wordt op onze website wordt gebruik gemaakt van Hotjar cookies. Met behulp van de gegevens die door deze cookies worden verzameld kunnen we analyseren wat er op de website gedaan wordt om de website te kunnen verbeteren. Deze cookie wordt geplaatst bij het bezoek aan een pagina waarop de Hotjar code staat. De cookie bevat een unieke identifier (UUID), die het mogelijk maakt om dezelfde bezoeker op meerdere pagina’s en sessies te volgen. Deze sessie cookie wordt geplaatst om Hotjar te laten weten of een bezoeker opgenomen is in de steekproef.