Samenleven, kan jij het?

Franca Treur c Corbino 2013Een gekke vraag zo op het eerste gezicht. Iedereen kan toch samenleven? De samenleving zijn we immers allemaal, daar ontkom je niet aan. Voor Eleonoor, de hoofdpersoon van het boek de Woongroep, is het niet zo vanzelfsprekend. Zij kiest tegen de massa en gaat wonen in een Woongroep. Tegen het doorsnee goede leven van huisje-boompje-beestje, kiest zij voor de idealen: de wereld verbeteren! In de Woongroep is het samenleven niet zomaar ideaal. Is het doorsnee leven dan toch zo gek nog niet? Of is er nog een tussenweg mogelijk? Samen met de schrijfster Franca Treur gaan we hierover in gesprek op het komende Noorderpodium: Samen/Leven in de Jordaan. We hopen je te ontmoeten op deze inspirerende en interactieve avond!

Toegang: Gratis!
Aanmelden: E-mail naar aanmeldennoorderpodium@gmail.com
Locatie: Noorderkerk, Noordermarkt 44 te Amsterdam
Datum: Donderdag 15 mei 2014
Tijd: Zaal open 19.30 uur, begin 20.00 uur
e-mail: hetnoorderpodium@gmail.com
Site: www.NoorderPodium.nl

Foto door Corbino.

Related Posts

Leave a Reply