Category

Cultuur

Lunchdiensten in de Noorder

Elke 3e zondag van de maand gaan we op zondagmiddag een viering organiseren, met daarin ontmoeting, gebed, verdieping uit de bijbel, vieren en gesprek.

Kerstreis door de Jordaan

Ga mee en kijk de prachtige digitale filmpjes die we voor jullie gemaakt hebben. Ontdek de route door de Jordaan en geniet van het mooie, klassieke kerstverhaal.

Cursus: Vincent meets God

We kijken naar schilderijen, lezen brieven en gaan aan de hand daarvan met elkaar en de Bijbel in gesprek. Zo laten we ons inspireren in onze zoektocht naar God en de zin van het leven.

Vincent meets Rembrandt – The making of

19 september, 12 uur, extra VmR experience voor de mensen uit de Jordaan.

Open kerk

Vanaf medio september 2021 is elke zaterdag- en maandagmorgen de Noorderkerk weer open van 10:30 – 12:30 uur voor bezoekers. Loop binnen voor een moment van rust, een gesprek, een kopje koffie en thee of om gewoon even te zitten in de kerk en te genieten van de muziek.