Lunchdiensten in de Noorder

Elke 3e zondag van de maand gaan we op zondagmiddag een viering organiseren, met daarin ontmoeting, gebed, verdieping uit de bijbel, vieren en gesprek.

Maandelijks gaan we op zondagmiddag een viering organiseren, met daarin ontmoeting, gebed, verdieping uit de bijbel, vieren en gesprek. Deze elementen zullen elke dienst langskomen. We combineren dit met een lunch, omdat het aansluit bij diverse activiteiten die goed bezocht worden (High Tea, Burendiner, Alpha). Eten verbindt! Daarnaast is het laagdrempelig en biedt de tafel-setting voldoende ruimte voor gesprek
We willen al op zeer korte termijn starten: met Pasen! Het lijkt ons een fantastische dag om met een mooie paaslunch en de mooiste boodschap die we te bieden hebben ‘Jezus leeft!’ deze serie diensten te starten.

De eerste keer op 17 april. En de volgende data waar je rekening mee kunt houden zijn 15 mei, 19 juni en 17 juli (steeds de 3de zondag van de maand).
Deze diensten zijn uitstekend geschikt om samen met iemand die niet zo vaak in de kerk komt te bezoeken. Dus nodig iemand uit om mee te komen!