Netwerk 20’ers en 30’ers

Zondag 6 februari Millenials Life Support – Open voor het wonder. Het lijken twee totaal verschillende werelden: de wereld van de Bijbel – met blinden, doven en kreupelen die door Jezus worden genezen – en de wereld anno 2022 – met artsen, wetenschappers en therapeuten die voor onze gezondheid zorgen. Twee verschillende werelden… en jij leeft in die tweede. Van vroeger kun je mooie dingen leren, Jezus kan je een weg wijzen, maar met wonderen houd je natuurlijk geen rekening. Het leven is dankzij al onze kennis grotendeels “maakbaar” en we hebben het zelf onder controle. Of sta je nog open voor het wonder, voor een actie van God? Laat je je verrassen en durf je te geloven dat God nog steeds in deze wereld bezig is? En op welke manier dan? Komende zondag gaan we hierover (aansluitend aan de avonddienst) met elkaar in gesprek tijdens de Millenials Life Support. Welkom vanaf 19.30 uur in de Noorderkerk!

Het Netwerk 20’ers en 30’ers is bedoeld als platform voor laagdrempelige en informele ontmoeting tussen leeftijdsgenoten binnen, maar ook buiten de Noorderkerk.

Voor het seizoen 2021 / 2022 worden er op 6 avonden activiteiten georganiseerd met een afsluitende borrel. Voor in je agenda: 19 februari, 23 april, 25 juni 2022

Ben je tussen de 20 en 40 jaar en wil je in Amsterdam leeftijdsgenoten ontmoeten? Van harte welkom op deze avonden! Meer weten? Neem gerust contact met Mirjam Verwijs op telefoonnummer 06-21 60 62 70.