Geloven in theorie @ praktijk

Op initiatief van een aantal mensen, die eerder betrokken waren bij andere kringen, gaan wij van start met een nieuwe lees- en leerkring die open staat voor ieder die wijzer wil worden van God en zichzelf. We lezen en bespreken samen een aantal aansprekende van C. S. Lewis. De avonden zijn afwisselend verdiepend of praktisch van inhoud. Spreekt het je aan om in dit seizoen op deze manier te werken aan je geloof, weet je dan welkom! We komen een achttal sessies samen, op dinsdagavond, die afwisselend worden geleid door beide predikanten.

20.30 – 22 uur, Driehoekskamer. Opgave bij ds. Johan visser (johan.visser@noorderkerk.org) of ds. Paul Visser (paul.visser@noorderkerk.org)

1 oktober20.30
29 oktober20.30