400 jaar Noorderkerk

een terugblik…

Wat een feest… We waren op de Noordermarkt, waar we gebak uitdeelden en een informatiestand hadden. Er was de expositie ‘Reis door de Tijd’ met informatie over cultuur, historie en voorwerpen van de Noorder. Er was een gevarieerd Orgelconcert van vader en zoon Koopman, een Kinderspeurtocht met mensen uit vervlogen tijden en een presentatie van Vincent meets Rembrandt. In de middag trad het Zwanenkoor op, dat al gauw leidde tot een polonaise door de kerkzaal. En er was een Jordanese Proeverij, met medewerking van Tot Heil des Volks, Winkel (appeltaart), La Gelafferia (ijs), Domenica (prosecco) en mensen van de boerenmarkt. En er was, uiteraard, ons eigen Noorderbier.
In de avond hadden we een speciaal concert met het Artistiek Collectief. Dat concert werd voorafgegaan door een toespraak van onze Burgemeester Halsema, maar pas nadat zij de ‘eerste’ Glossy en een tray Noorderbier in ontvangst had genomen.
Hieronder een kleine fotografische nabeschouwing…

Previous PostNext Post

Related Posts

Leave a Reply