Kerstavond- en kerstnachtdienst 2017

Kerstavonddienst in Noorderkerk met een kindermoment en muzikale bijdrage van Voci Vocal

Eeuwenoude kerk in de binnenstad houdt twee diensten op kerstavond

Op kerstavond staan de deuren van de Noorderkerk open voor iedereen die de komst van Jezus wil vieren. Vanwege de grote toeloop is er een kerstavonddienst om 20.00 uur met een speciaal kindermoment én een kerstnachtdienst om 22.00 uur. We zingen bekende kerstliederen, begeleid door Arthur Koopman (orgel). Daarnaast levert het Voci Vocal Ensemble o.l.v. Rineke de Wit een prachtige muzikale bijdrage. Dominee Paul Visser houdt een korte kerstoverdenking met als thema: ‘Verbinden’.

Locatie: Noorderkerk, Noordermarkt 44.

Tijden: 20:00 en 22:00 uur. De kerk opent een half uur voor aanvang van de kerstavonddienst of kerstnachtdienst. Beide diensten duren ongeveer een uur. Meer info: www.noorderkerk.org.

Noorderkerk Voci Vocal

Related Posts