Kerst in en om de Noorderkerk (2014)

Kerstavond- en kerstnachtdienst in de Noorderkerk
24 december 2014 om 20:00 uur en 22:00 uur

Op kerstavond staan de deuren van de Noorderkerk open voor iedereen die de komst van Jezus wil vieren. Vanwege de grote toeloop in voorgaande jaren zijn er dit jaar twee (!) diensten, namelijk een kerstavonddienst om 20.00 uur en een kerstnachtdienst om 22.00 uur. We zingen bekende kerstliederen, begeleid door onze organist Arthur Koopman. Daarnaast zal het gekwalificeerde Erasmus Concort de muzikale intermezzo’s verzorgen. Dominee Paul Visser houdt een korte overdenking met als thema ‘Dromen’.

In de kerstavonddienst van 20:00 uur is een kerstvertelling voor kinderen. Dit wordt in de kerstnachtdienst van 22:00 uur vervangen door een extra muzikale bijdrage.

Locatie: Noorderkerk, Noordermarkt 48.
Tijden: kerk open een half uur voor aanvang van de kerstavonddienst of kerstnachtdienst. Beide diensten duren ongeveer een uur. Meer info:
oud.noorderkerk.org.

Kerstreis door de Jordaan
23 december van 16:30 uur tot 19:30 uur

Na het enorme succes van de voorgaande jaren, organiseren we voor de vijfde keer de kerstreis in de Jordaan. Op dinsdag 23 december is het zover. Ga mee op reis, samen met je ouders en stap zo in het kerstverhaal van Jozef en Maria!

De reis begint in de Noorderkerk waar je een prachtige lampion maakt. Daarna vertrek je met jouw lichtje de Jordaan in, op zoek naar het kindje Jezus. Onderweg zie je de herders, de engelen en alle andere figuren uit het kerstverhaal. En aan het eind van de reis wacht er een heerlijk buffet in de Noorderkerk.

Voor peuters is er een apart programma.

Locatie: Noorderkerk, Noordermarkt 44.
Wanneer: Dinsdag 23 december van 16:30 tot 19:30 uur voor kinderen en ouders vanaf groep 1, peuters van 16:30 tot 17:30 uur.
Graag aanmelden: kinderwerk@noorderkerk.org

Related Posts

Leave a Reply