High tea 14 november 2014

High tea in de Noorderkerk

De Noorderkerk, op de Noordermarkt in het hart van de Jordaan, wordt een echte buurtkerk en zet ook deze herfst de deuren weer wijd open voor vrouwen uit de buurt. Vanwege een groot succes wordt op vrijdag 14 november 2014 aanstaande een ladies-high tea georganiseerd met allerlei heerlijke zoete en hartige lekkernijen. Tussen 12.30 uur en 14.30 uur is er alle tijd om elkaar op een gezellige en ontspannen manier te ontmoeten. Indien u van deze gezellige high tea wilt genieten, laat ons dat dan vooraf weten door u aan te melden. Hartelijk welkom in de feestelijk aangeklede Noorder!

Aanmelden en verdere info: hightea@noorderkerk.org  of  Telefoon:020-6005459.

Kijk hier voor meer informatie en de andere data van de high tea’s tijdens dit seizoen.

 

foto 1 foto 2

Related Posts

Leave a Reply