Marriage Course 2014

Binnenkort starten we opnieuw een Marriage Course, waar ieder, korter of langer geleden getrouwd, van harte welkom is. Echtparen die eerder deelnamen, en er soms met aarzeling aan begonnen, zijn erg enthousiast geworden. Ze ontdekten hoe goed het is om handvatten aangereikt te krijgen om vervolgens als man en vrouw samen, open en eerlijk in gesprek te raken over alle aspecten binnen je relatie. Inmiddels hebben zich enkelen gemeld die interesse hebben. Maar er is nog ruimte genoeg. Tine en Paul hopen er net als de vorige keer samen leiding aan te geven. De data zijn: 13 mei, 27 mei, 10 juni, 24 juni. Afhankelijk van de wens van de groep volgen er in september nog twee avonden. Voor verdere info en opgave kun je bij ons (Tine of Paul) terecht (telefonisch of per mail)

Related Posts

Leave a Reply