Verslag: Ladies-High-Tea en Lente-Buffet

Op 12 april gingen de deuren van de Noorderkerk wijd open voor de buurt.

Zo’n  65 dames uit de Jordaan en omgeving genoten ’s middags  van allerlei  zoete en hartige heerlijkheden tijdens de Ladies-High-Tea. En intussen was er alle ruimte voor onderlinge ontmoetingen en gezellige contacten. “De sfeer is heel warm en we voelen ons welkom, dit vertel ik aan m’n vriendinnen”, zei één van de gasten. Op 12 juni is de volgende gepland. Info en aanmelden:

hightea@noorderkerk.org of 020-6005459

Het Lente-Buffet, een 4-gangen-diner, ’s avonds op dezelfde locatie was eveneens een groot succes. Aan lange tafels werd er heerlijk gegeten, gepraat en geluisterd, oude bekenden ontmoet en nieuwe contacten opgedaan. Een fantastische avond en voor herhaling vatbaar. Dus op naar het Herfst-Buffet.

 

Related Posts

Leave a Reply