Elke zaterdag: inloop kindercafé (10.30-12.15)

Een plek om te spelen, te knutselen en volop te genieten.
Elke zaterdagochtend is het in het kindercafé van de Noorderkerkeen gezellige drukte, want heel wat kinderen hebben ondertussen het kindercafé ontdekt en vermaken er zich opperbest. Er is namelijk van alles te doen. We hebben een kast vol speelgoed, spelletjes, boekjes, stripsen elke week is er de gelegenheid om te knutselen. Af en toe komt Freddie met zijn vertelkoffer bij ons op bezoek. Het is altijd weer een verrassing wat hij in zijn koffer heeft meegebracht en wat heeft hij daarover te vertellen heeft.
Kortom een plek waar je jezelf niet hoeft te vervelen en waar iedereen welkom is. Stap eens een keer binnen.
De entree is 1 euro per kind.

Meer informatie over kinderwerk: Lifejacket

Related Posts

Leave a Reply