Zondag 15 januari

Een uitspraak die mij trof:
Hoffen heisst: damit rechnen dass Gott lebt (H.J. Iwand)

Zondagmorgen 15 januari staan we in de dienst stil bij Daniël 4. De preek is een opmaat voor de wijkkringen in de komende week. Thema is: Van boom tot beest en andersom. Op het eerste gehoor is het een bizar verhaal. Al lezend en luisterend raakt het echter meer aan ons leven dan je denken zou. Bovendien blijkt het er verrassend genadig aan toe te gaan… Welkom!

Zondagavond 15 januari wordt de tweede thema – leerdienst over Relaties gehouden. Aan de hand van Efeze 5:22-33 denken we met elkaar na, hoe je als man en vrouw met elkaar omgaat. Het thema is:  Achterhaald? Nee, revolutionair! In aansluiting op de dienst is er weer een ‘sermon-talk’ (max. 45 min.) waarin we, onder het genot van een kop koffie of thee, met elkaar in gesprek gaan over het thema van de preek. Hopelijk worden we er samen wijzer van!

Related Posts

Leave a Reply