Foto-impressie van ‘Kerstreis door de Jordaan’

Een prachtige kerstreis maakten we. Dwars door de Jordaan. Met heel veel kinderen en hun ouders. Met een lampion ging het door de donkere straatjes. We kwamen Jozef en Maria tegen, de herders, een herbergier, engelen en wijzen uit het Oosten… en kwamen tenslotte terecht in de stal waar we een pasgeboren baby zagen. Daarna hebben we heerlijk gegeten en gedronken in de Noorderkerk. De jeugdwerker van de Protestantse Gemeente liep ook mee en maakte een hele reeks foto’s. Wie een kijkje wil nemen kan terecht op de volgende link:
Voor de foto’s voor het boekje:

http://oud.noorderkerk.org/fotos-kerstreis-door-de-jordaan/

Meer foto’s staan op:
https://picasaweb.google.com/teuwissen/KinderkersttochtNoorderkerkJordaan21December2011

Kerstnachtdienst

Wees welkom in de Kerstnachtdienst op zaterdag 24 december in de Noorderkerk! We zingen prachtige kerstliederen. Het professionele ensemble ‘Con Moto’ o.l.v. Huib Kranendonk speelt Bach Mendelsohn. Dominee Paul Visser spreekt over het thema ‘Alles van waarde is weerloos’. Voor de kinderen is er een apart programma: zij gaan in korte tijd een rap leren, die ze nog tijdens deze dienst gaan uitvoeren! Het belooft een volle bak en bijzondere samenkomst te worden. De deuren gaan om 19.30 uur open. Om 20.00 uur beginnen we.

Er is – voor wie dat wil –  een gratis CD beschikbaar vol bekende kerstliederen!

Eerste kerstdag

Om 10.00 uur is er een kerstdienst voor jong en oud. Er wordt opnieuw veel gezongen. Er wordt gepreekt door ds. Paul Visser uit Lukas 2:7 (‘… en zij wond Hem in doeken…’) met als thema: Méér dan vertederend. Er wordt een muzikale bijdrage geleverd door Artur Koopman (orgel) en Henrike van Laar (viool). Er is oppas voor de kleinste kinderen en voor kinderen vanaf 4 jaar is er een mooie kindernevendienst.
De deuren staan voor ieder open. Nu zijt wellkome…!

Related Posts

Leave a Reply