Diensten oud & nieuw

Op Oudjaarsavond sluiten we het jaar 2011 voor Gods Aangezicht af. Een jaar waarin van alles gebeurde in de wereld en in ons leven. Het was lang niet altijd om te juichen. Toch worden we met de laatste Psalm er wel toe aangespoord. Hoe doe je dat…? Daarover meer in de dienst die om 18.30 uur begint en waarin we samen Psalm 150 lezen en zingen. Thema is: Het slotakkoord

Op Nieuwjaarsmorgen komen we opnieuw voor Gods Aangezicht om het nieuwe jaar 2012 te beginnen in het licht van Zijn beloften. We luisteren naar de woorden die Mozes in Deut. 33:26 en 27 Israël meegaf op hun weg in de woestijn richting Kanaän. Het thema is: Beter kun je het niet krijgen. We beginnen dit keer een half uur later, om 10.30 uur, zodat ieder er uitgeslapen bij kan zijn!

Related Posts

Leave a Reply