Zondagmorgen 13 november: Samen met oud-gemeenteleden in de Noorder

 ‘doorgaan op wat de Geest begon’

Zondagmorgen 13 november wordt een bijzondere ochtend. Er zijn zoveel mogelijk oud-gemeenteleden, die in de afgelopen jaren naar elders verhuisden, uitgenodigd om de dienst mee te maken. Daarna is er ruimte voor ontmoeting, gaan we samen eten en hebben we nog een sing-in. Inmiddels meldden zich al meer dan 80 mensen aan. Wie dit leest en ook van de partij wil zijn moet zich even aanmelden via de website.
Samen beginnen we deze ochtend met te luisteren naar een prachtig gedeelte uit de Bijbel, dat heel goed past bij dit moment: Efeze 3:14-21. Het thema is Doorgaan op wat de Geest begon. Het staat ook in het kader van de serie preken over ‘Méér van de Geest’ die ik in de afgelopen periode hield. Dit is voorlopig tegelijk de laatste preek rond dit thema. Wellicht ga ik er na Pinksteren mee verder.

Related Posts

Leave a Reply