Paaswandeling

Een wandeling voor twee personen met een goed gesprek over wat nieuw leven kan betekenen. We hebben een QR-wandeling uitgezet door de mooie Jordaan en omgeving. Op sommige punten krijg je een vraag om samen over door te spreken. Opgeven is niet noodzakelijk, want de wandeling is op ieder moment te lopen tussen 31 maart en 6 april.  

Vind je het leuk om met een andere wandelaar gematched te worden, stuur dan een mailtje naar Agnetha Bruggeman (ag_1989@hotmail.com). Wij zorgen voor verbinding met een wandelmaatje om de wandeling te lopen op 5 april (10:00-13:00 uur).   

Startpunt: Noorderkerk (Scan de eerste QR code op Noordermarkt 47; Zie hieronder een toelichting op de werking van QR-codes).

Wat zijn QR-codes en hoe kan ik ze scannen?

QR-codes

Een QR-code is een soort streepjescode die je kunt scannen met je smartphone. Als je de QR-code scant kom je meteen op de website waar de code naar verwijst. Eigenlijk als een soort link. Zo kun je snel meer informatie vinden over een onderwerp of product. QR staat voor Quick Response.

QR-code scannen met camera Iphone

Vanaf iOS versie 11 kun je direct QR-codes scannen met de camera app op je Iphone:
https://www.appletips.nl/ios-11-qr-code-scannen/

QR-code scanners

Er zijn heel veel gratis apps en programma’s om QR-codes te scannen en te decoderen. Aanraders:

Instructie scannen

  1. Via je smartphone of tablet start je de app.
  2. Richt vervolgens de camera op de QR-code en scan de code door op de camera-knop te drukken. Probeer je smartphone goed stil te houden en pas te drukken als de QR-code goed zichtbaar is (de camera moet scherpstellen op de QR-code).
  3. Nu verschijnt de link waar de QR-code naar verwijst in je scherm. Klik op je link om er direct naartoe te gaan.