Passieconcert in de Noorderkerk – palmzondag 14 april

‘De Matthäus in een uur …’

Het complete koorwerk uit de Matthäus Passion van J.S. Bach wordt op een bijzondere manier ten gehore gebracht. Het lijdensverhaal wordt verteld door een professionele verteller, waarbij alle koorstukken in het verhaal zijn verweven. Het verhaal wordt dus niet gelezen, maar op een aanstekelijke manier rechtstreeks aan het publiek verteld. Dit Passieconcert duur ruim een uur: van 15.00 – 16.15 uur (zonder pauze).

Vanwege de grote belangstelling voor deze nieuwe productie wordt de toegang gereguleerd door een ticketsysteem. Daarmee willen we voorkomen dat mensen voor niets komen als de kerk dan al vol blijkt te zijn. De kosten van deze tickets moeten wij helaas aan u doorberekenen. Zie hiervoor http://www.grootnoord.nl/?page_id=643

De toegang is gratis. Om de onkosten van dit concert zoveel mogelijk te kunnen bestrijden is er een collecte bij de uitgang. Wanneer – bij een volle kerk – alle bezoekers gemiddeld € 10,- zouden geven, dan zouden wij precies uit de kosten kunnen komen.

Maar: … elke gift is van harte welkom!

We are using cookies to give you the best experience. You can find out more about which cookies we are using or switch them off in privacy settings.
AcceptPrivacy Settings

GDPR

  • Google Analytics
  • HotJar

Google Analytics

HotJar

Om inzicht te krijgen in waar gekeken en geklikt wordt op onze website wordt gebruik gemaakt van Hotjar cookies. Met behulp van de gegevens die door deze cookies worden verzameld kunnen we analyseren wat er op de website gedaan wordt om de website te kunnen verbeteren. Deze cookie wordt geplaatst bij het bezoek aan een pagina waarop de Hotjar code staat. De cookie bevat een unieke identifier (UUID), die het mogelijk maakt om dezelfde bezoeker op meerdere pagina’s en sessies te volgen. Deze sessie cookie wordt geplaatst om Hotjar te laten weten of een bezoeker opgenomen is in de steekproef.