Noorderkapel opent deuren

Vanaf 5 juni a.s. opent de Noorderkapel (Noordermarkt 45) haar deuren. Een plek van stilte in de hectiek van alledag. Je bent welkom om even tot jezelf te komen, te bidden of een kaarsje aan te steken.

Voor wie dat wil is er ook gelegenheid om een gesprek aan te gaan met een vrijwilliger of predikant. De kapel is van dinsdag tot en met vrijdag open van 9.30 tot 12.00 uur; de ingang grenst aan de Noordermarkt.

Meer info? Neem contact op met Leo en Els Kaptein (06-53293826) of dominee Paul Visser (06-41916507).

Op maandag- en zaterdagochtend is de kerk geopend tijdens de ‘open kerk’. Daarover vindt u hier meer informatie.