Verslag buffetavond 27 november 2015

De Noorderkerk is een echte buurtkerk geworden. Op vrijdagavond 27 november werd er een geweldige buffet-avond georganiseerd in samenwerking met Stadsdorp Jordaan en met dank aan alle enthousiaste vrijwilligers. Ruim 100 gasten genoten van de gezellige sfeer en ontmoeting, de heerlijke gerechten en de inspirerende verhalen vanuit de Noorder, het stadsdorp Noord-Jordaan en de betrokkenheid bij de vluchtelingen. Enkele reacties waren: “Wat leuk dat er ook jonge mensen zijn hier”, “Fantastisch dat een kerk zoiets doet” en “Het kan niet op hier”. Het had zomaar iets weg van Gods liefde.

Vanavond tussen
eeuwenoude muren
staat een feestmaal
met liefde bereid

Proef en geniet
Laat je verassen
Deel in de vreugde
Proost met elkaar!

Samen aan tafel
ontmoet je de ander
Deel je verhalen
ontdek je een wij

Niet wat we hebben
doen of presteren
Niet onze naam
voert hier boventoon

Geliefd door de hemel
juist in ons menszijn
Niet alleen  nu
maar elke dag

 

Related Posts

Leave a Reply