Zondagavond 15 november & Nacht van de Bijbel 20 november

Zondagavond 15 november
In het laatste Noorderlicht schreef ik dat ik zondagavond 15 november preek over Openbaringen 19.
Dit klopt niet. In aansluiting op de kringen is er een leerdienst rond het jaar thema ‘Woorden geven’  met als deeltjthema het onderwerp dat op de kringen afgelopen week besproken werd: Ons lijden en Gods liefde – een raadsel en een geheim.

Nacht van de Bijbel – 20 november
Vrijdagavond wordt in de Thomaskerk ‘De Nacht van de Bijbel’ gehouden , waarin 4 heel verschillende mensen een bijbelverhaal delen wat hen aanspreekt, en daar een levendig gesprek over voeren, onderling en met de zaal. Ik ben gevraagd ook een bijbelverhaal  te delen. De organisatie heeft gevraagd of ik deze avond even extra bij de gemeente wil aanbevelen. Bij deze! Het belooft een boeiende avond te worden rond een open Schrift (zie voor verdere info de website van de PKA)

Related Posts