Naschoolse activiteiten (najaar 2014)

Naschoolse activiteiten
Dit jaar hebben we een spetterend nieuw en uitgebreid aanbod van naschoolse activiteiten voor allerlei leeftijden. Kinderen van alle scholen zijn welkom op onze activiteiten.  De meeste activiteiten zijn rondom de thema’s:  natuur, cultuur/religie, creativiteit, sport en spel en ik en de ander.

Onder deze link staat het aanbod van 1 sept. 2014- 1 jan. 2015.  In dec. komt er meer  informatie over de activiteiten tot zomer 2015.  Als je aan één of meerder activiteiten mee wilt doen, kijk dan goed of je jezelf moet aanmelden. Als dat het geval is kunt u een mail sturen naar kinderwerk@noorderkerk.org U kunt ons ook mailen als u nog vragen of opmerkingen heeft. We staan ook open voor nieuwe ideeën.

We hopen dat er iets tussen staat wat jou aanspreekt en waaraan je mee wilt gaan doen.

 

Related Posts

Leave a Reply