Zondagavond 10 februari

Zondagavond 10 februari geef ik een vervolg aan de thema-diensten over de eredienst. De komende keren staan de sacramenten, doop en avondmaal, centraal, waarbij o.a. de volgende vragen aan de orde komen: waartoe zijn ze ons gegeven; hoe beleven de de doop; hoe zit dat met kinderdoop en volwassendoop; wat is de zin en zegen van het avondmaal; kan het anders, beter, gezegender? Wij staan erbij stil aan de hand van wat de Schrift ons zegt. Tegelijk haken we weer aan bij ons ‘geloofsgroeiboek’, de catechismus, die daar ook het nodige over zegt.
Hopelijk worden we er samen weer een stukje wijzer van…

In aansluiting op de dienst is er weer een Sing-in. Een prachtige gelegenheid om samen God de lof te geven en je hart op te halen!

Mooi weekend en goede zondag, Paul Visser

Related Posts

Leave a Reply