Zondag kidscelebration (elke zondag tot Pasen)

Yes, op zondag hebben we weer de kidscelebrations, speciaal voor de kinderen uit de buurt !

Tot Pasen gaan we meer ontdekken over Gods plan: waarom liet hij Jezus op aarde komen? Door verhalen, drama en spel ontdekken we wie Jezus was en wat hij hier op aarde kwam doen. Voor knutselen en zingen hebben we ook alle tijd.

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen aan ons programma meedoen, maar we zijn voldoende voorbereid om het programma en de knutsel aan te laten sluiten bij de kinderen die er die zondag zijn, ook als ze wat ouder zijn. Het kan dus voor alle leeftijden een tof uur worden, waarin ze meer over de verhalen uit de Bijbel ontdekken.

Het begint om 12.30 en duurt tot 13.45. Ouder(s) kunnen bij het programma blijven (niet verplicht).

Als de deur bij de hoofdingang van de Noorderkerk gesloten is, bel dan aan bij de deur aan de kant bij het speeltuintje (de deur met het trapje).

Voel je welkom om een keer te kijken of het iets voor uw kind is.

 

Meer informatie over kinderwerk: Lifejacket

Related Posts

Leave a Reply