Zondag 16 september

Zondag 16 september hoop ik in de ochtenddienst mijn broer, die 5 jaar in Zimbabwe gewerkt heeft aan een theologische opleiding, te bevestigen in de Protestantse Gemeente van Garderen. Het gaat om een kleine kwetsbare gemeente, die na de scheuring in 2004 is overgebleven. Een groep van 25 mensen is toen doorgegaan. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een 120 mensen. We zien uit naar gezegende diensten, waarin wij ons hart ophalen aan de belovende God! Juist op zo’n dag zullen we onze vader missen…
In de avonddienst kijken we naar de laatst genoemde vrucht van de Geest: matigheid of zelfbeheersing. Een woord dat bij voorbaat iets van weerstand of frustratie bij ons kan oproepen. Toch is de betekenis ervan verrassend anders. Het thema is dan ook: Sterker kan het niet!
Alle reden om te komen dus….
Paul Visser

Related Posts

Leave a Reply