Verslag high tea

Op vrijdag 13 april stonden de deuren van de Noorderkerk wijd open en wie de stap waagde om naar binnen te gaan werd verrast door een overheerlijke high-tea en de onderlinge warmte en gezelligheid die er heerste. Zo’n 50 vrouwen namen even tijd voor zichzelf in het eeuwenoude gebouw om daarna de drukte van de Jordaan weer in te gaan.

Vol is de stad

Van zien en gezichten

Wie ziet mij

 

Vol is de stad

Van horen en geluiden

Wie hoort mij

 

Een ander,  een naaste

Een buur, een vriend

of ergens in de stilte…..

God , die één en al

Oog en oor voor mij is

Na enkele uren waarin het zoete wit-rose werd veranderd in het  zuidelijke rood-groen vonden er prachtige ontmoetingen plaats onder het genot van een drankje en allerlei tapas hapjes.Er was opnieuw een overvloedig buffet waar we met de buurt samen van genoten en  het  vioolspel van Sara, een zeer jong talent was de slagroom op het toetje.

Related Posts

Leave a Reply