Wees over niets bezorgd, maar vraag God wat u nodig hebt en dank hem in al uw gebeden. Dan zal de vrede van God, die alle verstand te boven gaat, uw hart en gedachten in Christus Jezus bewaren.

Gebeden

Laat hieronder uw/jouw gebed achter. Gebruik het e-mailadres anoniem@anoniem.com om jouw gebed anoniem te doen. 

7 Responses
 1. Johan Visser

  Beste Coby en Nella, jullie gebeden zullen in het gebedsmoment van vanavond 17 juni worden meegenomen. Dank om te delen. Sorry dat we ze nu pas opmerken.

 2. Nella

  Gebed voor onze gemeente in Noord-Holland. Dat de Heilige Geest onze harten en gemeente doorwaait om God Zelf en Zijn plan, Hem lief te hebben en elkaar. Voor de jongeren met vragen en twijfels wat een soort vermoeidheid oproept bij de leiders, zo van; hoe komt dit ooit goed? Hoewel we weten dat God het doet, is die vermoeidheid voelbaar. Gebed voor het vraagstuk; er zijn jongens die een stel zijn en bij onze gemeente toestemming ervaren voor deze beleving van seksualiteit. Gebed hoe hiermee naar Gods wil om te gaan? Er is deze dagen zoveel omtrent deze dingen, ook Transgenders en allerlei. Het wordt als zielig ervaren in de gemeente om te zeggen wat zonde is. Maar het is ook moeilijk, want wie zijn we zelf. Vast erg bedankt voor uw gebed

 3. coby Pleune

  Wij bidden voor onze zoon die morgen een zware hersenoperatie moet ondergaan waarbij een tumor wordt verwijderd dat hij er goed en gezond uit mag komen en ook voor zijn vrouw en kleine kinderen

 4. Johan Visser

  We zullen woensdag 1 april tijdens het gebedsmoment om 19.30 uur je gebed meenemen. Dank je wel!

 5. Johan Visser

  We zullen woensdag 1 april tijdens het gebedsmoment om 19.30 uur je gebed meenemen. Dank je wel!

 6. Anoniem

  Ik wil graag bidden voor alle mensen die te maken hebben met Corona, artsen en patienten. Veel kracht, wijsheid, bescherming en inzicht voor hen gewenst!

 7. Anoniem

  Wat heb je het moeilijk. Een spierziekte, geen huis, vriend kwijt en geen stage. Voor een veilige reis, die je alleen gaat ondernemen. Dit lichtje voor hopelijk lichtpuntjes voor jou. Ik hou van je.

Leave a Reply