Meedoen

Wil je met ons meedoen? Dat kan op verschillende manieren.

Meedoen

De Noorderkerk biedt veel activiteiten, waaraan leden en niet leden meedoen. Ben je nieuwsgierig naar een thema of spreekt een activiteit je aan? Geef je op en doe mee.

Meehelpen

Om de activiteiten mogelijk te maken, zetten veel vrijwilligers zich in. We zijn altijd op zoek naar helpende handen, organisatietalent, creatievelingen en nog veel meer. Wil jij ook je talent inzetten? Laat het ons weten via scriba@noorderkerk.org .

Meeleven

Heb je behoefte aan een gesprek, een luisterend oor en/of iemand die met je bidt? Neem dan contact op met een van de predikanten voor een afspraak.

Dopen, Trouwen of afscheid nemen

Ga je binnenkort trouwen en wil je dat je huwelijk wordt bevestigd en gezegend in de kerk? Heb je een kindje gekregen en wil dat het gedoopt wordt? Ben je een dierbare verloren en wil je dat de kerk een rouwdienst verzorgt? Dan kan dat in de Noorderkerk. Neem contact op met een van de predikanten om hierover door te praten.

Gebouw huren

Het gebouw is ook te huur voor verschillende activiteiten zonder dat de Noorderkerkgemeente daarbij betrokken is. Neem contact op met Marcel Vos om te praten over de mogelijkheden.