Netwerk 20’ers en 30’ers

Het Netwerk 20’ers en 30’ers is bedoeld als platform voor laagdrempelige en informele ontmoeting tussen leeftijdsgenoten binnen, maar ook buiten de Noorderkerk.

Voor het seizoen 2021 / 2022 worden er op 6 avonden activiteiten georganiseerd met een afsluitende borrel. Onderstaand een overzicht van de data in 2021.

De eerste activiteit zal op 25 september 2021 plaatsvinden en bestaat uit een borrel in Café IJver aan de Scheepsbouwkade 72 in Amsterdam.

Ben je tussen de 20 en 40 jaar en wil je in Amsterdam leeftijdsgenoten ontmoeten? Van harte welkom op deze avonden!

Meer weten? Neem gerust contact met Mirjam Verwijs op telefoonnummer 06-21 60 62 70.

Zaterdag 13 november staat de volgende activiteit gepland om weer eens samen te komen met 20/30ers binnen en buiten de Noorder. Het idee is om te gaan bowlen bij bowlingcentrum Knijn en daarna gezellig een drankje te doen in de buurt. Ivm reserveren van de banen zouden we graag alvast willen weten of je erbij bent. Voel je ook vrij om een vriend(in), collega, huisgenoot etc mee te nemen. We horen het graag en hopelijk tot snel!

Volgende data voor netwerkborrels:

• 10 december 2021
  • 19 februari 2022
  • 23 april 2022
  • 25 juni 2022

Zondag 14 november – Klimaat crisis. Deze 2e avond van Millennials Life Support zal in het teken staan van de klimaatcrisis waar we ons momenteel in bevinden. Een onderwerp ingebracht door Dorieke. Zij vraagt zich af hoe we om moeten gaan met deze crisis. “Hoe kunnen we onze verantwoordelijkheid nemen zonder mistroostig te worden?”. Dit onderwerp behoeft geen lange inleiding. Beelden van overstromingen, bosbranden of je kijkt naar de serie ‘Our planet’ waarin David Attenborough laat zien welke prachtige diersoorten en natuurgebieden op het spel staan door ons handelen. Daartegenover staan de kleine successen die geboekt zijn op de klimaattop in Glasgow. Het lijkt te weinig, hebben wij en onze kinderen straks nog wel een aarde om op te leven? Als christenen zijn we geroepen deze aarde als rentmeesters te beschermen, maar wat vraagt dat van ons? En hoe geven we de moed niet op als we het gevoel hebben dat overheden te weinig doen? Daar gaan we het bij de MLS van 14 november (19.30 uur, Noorderkerk) over hebben.