Aanmelden bij dienst in de Noorderkerk

Wees welkom om de kerkdienst van aankomende zondag bij te wonen. U dient zich voor de morgen- of de avonddienst wel aan te melden; als u met meerdere mensen komt, dient ieder zich apart aan te melden. Omdat we afstandsregels in acht moeten nemen, hebben we helaas maar een beperkt aantal plaatsen. Mocht u daarbij tegen een probleem aanlopen, neem dan contact op met de scriba op scriba@noorderkerk.org.

Door aanmelding kunnen we het aantal mensen dat bij de dienst aanwezig is reguleren en zo aan de 1,5 meter-regel voldoen. Tevens kunnen we dan, mocht dat noodzakelijk zijn i.v.m. contactonderzoek, u traceren. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM.

U bent en blijft zelf verantwoordelijk voor uw eigen gezondheid. Blijf bij twijfel dus thuis en volg de dienst online.

Met deze aanmelding verklaar ik dat ik niet een of meer van deze klachten heb: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, moeilijk ademen, koorts (38 graden of hoger). Verder verklaar ik me te houden aan de afstandsregels van 1,5m en de aanwijzingen in de Noorderkerk op te volgen.

Voor de morgendienst kunt u kunt zich niet meer aanmelden i.v.m. bereiken van maximaal aantal aanmeldingen.

Avonddienst Aanmelding